OBAVIJEST: Do daljnjeg se obustavljaju svi treninzi i utakmice za članove KK Rovinja

Napisao/la  Datum: 10.03.2020.

Košarkaški klub Rovinj obavještava sve članove i roditelje kako su do daljnjega obustavljeni treninzi i ligaške utakmice.

''Zbog novonastale situacije  (koronavirus ) obavještavamo vas da se svi sportski objekti  na području Grada Rovinj-Rovigno od sutra  (preporuka je i danas da nema treninga) ZATVARAJU DO DALJNJEG'' stoji u priopćenju Sportske zajednice grada Rovinj-Rovigno.

A osim treninga, obustavljaju se i sva ligaška natjecanja u organizaciji KSIZ-a.

''Temeljem prethodnih preporuka i Odluke Stožera civilne zaštite Istarske županije o suspendiranju svih javnih, kulturnih I sportskih manifestacija na području Istarske županije, ovime obavještavamo kako je Košarkaški savez Istarske županije do daljnjeg obustavio sva ligaška natjecanja u sklopu Saveza.

Samim time, na području Istarske županije neće se odigravati nikava košarkaška ligaška natjecanja u organizaciji Košarkaškog saveza Istarske županije.

‘’Sigurnost naših članova i njihovih obitelji nam je trenutno najvažnija. Slijedom toga, donijeli smo ovu odluku a o nastavku ligaških natjecanja konzultirati ćemo se sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije’’ poručio je predsjednik Košarkaškog saveza Istarske županije, Igor Franković.''