Ivana Dojkić posjetila trening rovinjskih košarkašica i košarkaša

Napisao/la  Datum: 11.06.2020.

Hrvatska košarkaška reprezentativka, 22-godišnja Ivana Dojkić posjetila je trening Košarkaškog kluba Rovinj gdje ju je dočekalo 50-ak košarkašica i košarkaša koji su pozorno upijali i slušali svaku riječ ove sjajne košarkašice iz Poreča koja je svoj igrači put započela upravo u svom rodnom gradu nakon čega odlazi u ŽKK Novi Zagreb, Trešnjevku.

Svoju karijeru nastavila je van granica Hrvatske, točnije u Athlete Celju, pa u bogatom Spartaku dok je ove zime igrala za mađarsi Szekszardi.

S nepunih 16 godina debitirala je u Euroligi s Novim Zagrebom.

viber_image_2020-06-10_22-30-38.jpg

Koliko su je rovinjski košarkaši sretno dočekali, govori i činejnica da je Dojkić svoj boravak u Rovinju produžila više od očekivanog, a trening je, osim za demostracije i potpisivanje raznih košarkaških rekvizita, iskoristila i da podjeli svoja boagata iskustva s njima.

‘’Prije svega željela bih se zahvaliti KK Rovinju što su me ovako predivno ugostili. Bilo mi je jako lijepo i ponosna sam što u Rovinju stanuje košarkaša na visokom nivou. Posebno sam sretna kada vidim ovako veliki broj djevojčica čije su vještine već na zavidnom nivou i imaju perpektivu i talent.

Ovaj susret s njima me obogatio i nadam se da su i one bile sretne što sam došla i što sam mogla pokazati dio sebe’’ rekla nam je Dojkić.

O svojim planovima za budućnost, Dojkić je rekla kako je trenutno u pregovorima s jednim velikim klubom za sljedeću sezonu i kako se nada da će doći do potpisivanja ugovora i nove stepenice u njezinoj karijeri.